fredag 25 mars 2011

Välkommen Idun

Alla som trodde att det fötts ett föl räcker upp en hand!

Tji fick ni, det blåser fortfarande isande och friska västvindar så fölisar är inne men Kalinkas juver fylls mer och mer. Nä, nytillskottet är vår blivande råttjägare Idun:



Här är vi trötta på att vakna till musrassel i sovrumsvägen, så därför hämtade jag hem söta lilla Idun i morse. Hon tyckte jag körde som en bandit från Gideå och hem, vilket hon påtalade högt och ljudligt (det är sant, hon tystnade när jag slutade öva inför Finska Rallyt). Hon verkade tycka att Casa Jonsson var ett helt OK ställe med många möjligheter tills hon förstod vad som fanns bakom den stängda taodörren; Två dregglande varulvar! Eller som jag väljer att kalla dem; storpudlar med kattvana.

Nåja, felidaer och canidaer (katt- och hunddjur) får gå skiftgång nu. Idun får gå på upptäcktsfärd och vräka ut sig över ytorna när hundarna är på toa (där de trivs, jag är inget monster heller), och sedan får hon ligga i sin bur medan hundarna traskar runt här. Ludde är intresserad medan Izor minns rivet skinn och hellre bidar tiden under sängen.

Vi får väl se hur det går.

Idun visar klockslag samt inner- och yttertemperatur

Ha en riktigt skön fredag nu och mys som att det vore den sista fredagen på jorden;) Puss och kram från gräsänkan Jonsson och hela menageriet.



2 kommentarer:

  1. En vecka tog det innan katterna inte blev stora pälsbollar vid åsynen av 1 glad terrier o en terrierdam som ville uppfostra dessa små liv. En vecka till o det accepterade varandra totalt! ;) Så det kommer garanterat ordna sig superbra! Ha själv en alldeles underbar afton!

    SvaraRadera
  2. Grattis till tillökningen i familjen! Vilken sötnos :-)

    SvaraRadera